Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.234.75.144 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
63 berichten.
Els en John Els en John
Lieve Em, zo gezellig en warm ingericht en de heerlijke koffie en zelfgebakken taart hum. Hoe krijg je het voor elkaar alles op elkaar afgestemd. Prachtige wandeling hele mooie natuur en de uitleg er gaat een wereld voor je open, zelf hert en ree gezien, spechten enz. Je vertelde super van wat je op dat moment zag. Ik weet het zeker dat je vele mensen blij gaat maken en verrassen. Je Boshut daar blijf je naar kijken zo sfeervol. Tot de volgende keer. Els en John.
Groet uit Twente Groet uit Twente
Lieve Emmy, wat een beeldschone hut en dat in een schitterende omgeving, echt authentiek Veluwe. Wij hebben het hier erg gezellig gehad en heerlijk gegeten een super charmante gastvrouw. En niet te vergeten je deskundigheid van alles wat met natuur te maken heeft, en je geweldige kennis van het Grofwild. Wens je alle goeds en veel succes kom zeker terug!
Groet uit Twente!
Hildy Hildy
Aan de vooravond van Marianne haar verjaardag waren wij (Ellen, Justus en Hildy) in de boshut om met jou (Emmy) mee te gaan de natuur in en te kijken, luisteren, ruiken, voelen, horen enz. wat de natuur ons op dit moment biedt. Maar ook om te mogen genieten van het droomhuisje van jou in het bos! Wat snoezig en smaakvol! Vriendelijk dank voor de fijne ontvangst en dat wij hebben mogen meegenieten! Hildy 2015