post

Schrijf een nieuwe recensie voor het Gastenboek en deel jouw ervaring!

 
 
 
 
 
 
 
 
Stuur een recensie in en deel jouw unieke ervaring!
Steven (Ondernemingsraad Waterschap Vallei en Veluwe uit Apeldoorn heeft geschreven op mei 24, 2023
Na een dag training met de ondernemingsraad van het waterschap zijn we onder leiding van Emmy de natuur in gewandeld. Op een heel ander vlak hebben we leuke nieuwe informatie geleerd in de mooie omgeving van Elspeet. Bijzonder om te horen wat Emmy allemaal weet en ze kan dit enthousiast vertellen. Een aanrader als gids!
... Wissel deze metabox.
Jeroen uit Roosendaal heeft geschreven op januari 27, 2023
Leuke wandeling gemaakt onder leiding van Emmy. Ik zou haar zo een award willen geven voor haar vermakelijke en smeuïge verhalen over de bewoners van de heide bij Elspeet en met name de gedragingen van Napoleon en zijn harem. Emmy liet ook nog een wildwissel zien die we passeerden. Een erg interessante belevenis op de Heide van Elspeet.
... Wissel deze metabox.
Judith uit Heiloo heeft geschreven op november 11, 2022
Via de Summum win actie had ik een off the grid wandeling gewonnen bij Emmy voor 4 personen. Vandaag ben ik met mijn vriendin en onze moeders met Emmy op pad gegaan en wat was het leuk! We hebben genoten van haar verhalen, haar enthousiasme en de gezelligheid. Emmy en Summum heel erg bedankt!
... Wissel deze metabox.
Karin uit Delft heeft geschreven op oktober 24, 2022
De wandeling die wij met de familie maakte met Emmy was een geweldige beleving. Een ware aanrader voor iedereen die nieuwsgierig is naar de natuur en haar inwoners. Emmy leert en inspireert. Emmy kent elke boom, tak of zoel is het bos en en staat stil waar de argeloze wandelaar zou doorlopen. Een geweldige middag onder leiding van een mooi en kennisrijk mens.
... Wissel deze metabox.
Jan-Willem uit IJselstein heeft geschreven op juli 9, 2022
Met de collega's een kleine wandeling gemaakt onder de bezielende leiding van Emmy, die weergaloos en zeer au naturel vertelt over de natuur. Ik heb mij in ieder geval zeer vermaakt en er ook nog wat van opgestoken. Ik zal in ieder geval nooit meer op dezelfde manier naar Napoleon kunnen kijken ­čÖé
... Wissel deze metabox.