Schrijf een nieuwe recensie voor het Gastenboek en deel jouw ervaring!

 
 
 
 
 
 
 
 
Stuur een recensie in en deel jouw unieke ervaring!
Monica de Leeuw uit Putten heeft geschreven op april 12, 2016:
Ik zocht al een tijdje naar een leuke verassing voor mijn engel-vriendinnen die mij gedurende twee jaar fysiek zware strijd, welke ik en wij hebben gewonnen, al die tijd terzijde hebben gestaan.
Een lunch bij het Roode Koper was al in mijn gedachte, maar wat zou ik daar nog meer mee kunnen doen was mijn vraag.
Door "toeval" ontmoette ik Emmy in Otterloo. Wij kwamen in een leuk gesprek, dat achteraf dus heel vanzelfsprekend is met Emmy. Twee dagen later kwam ik haar binnen een uur twee maal tegen op haar leuke paardje. Of ik al op haar website had gekeken. Nog niet, maar zeker van plan antwoordde ik. Zodoende ging ik de week daarna op haar website kijken.
En zo kreeg ik mijn antwoord op wat ik nog meer kon doen voor en met mijn vriendinnen.
Het werd s ochtends om 10.30 verzamelen bij het Roode Koper om eerst aan de koffie/ thee met warm appelgebak ( warm op advies van Emmy) te gaan.
De zon kwam direct door, hoewel de voorspelling regen zou zijn.
Daarna de " wildwandeling" a la Emmy. Dat werd een bijzondere ervaring. Niet alleen dat wij nu weten hoe het met Napoleon en Josephine zit, maar ook hoe wij naar de sporen in het bos kunnen kijken.
Vreemden waren wij zeker niet in die bossen, maar op dat moment voelden wij ons wel een beetje zo. Wat valt er nog veel meer te zien, te weten en te beleven.
Door het goede gevoel voor humor van Emmy, haar gevatheid, sprankeling en levenslust, en gedegen kennis van boszaken,was het een genot om naar haar te luisteren .Hierdoor blijft theorie ook best goed hangen.

Dat wij zeker twee uur op pad zijn geweest hebben wij nauwelijks door gehad. Hoewel, onze magen wisten dat er meer op het menu van die dag stond. Wij hebben ons culinair laten verwennen door de keuken van het Roode Koper en bleven doorgaan in verhalen en ervaringen delen met elkaar.

Wanneer beleef je tegenwoordig nog zo n leuke dag met vriendinnen, was een van de opmerkingen.

Dank je Emmy, ook namens de anderen voor een onvergetelijke dag met elkaar.
Wij gaan elkaar vast weer zien, want er is nog veel meer wild in het bos waar ik over wil horen vertellen door jou.

Hartelijke groet natuurlijk
Monica
... Wissel deze metabox.