Schrijf een nieuwe recensie voor het Gastenboek en deel jouw ervaring!

 
 
 
 
 
 
 
 
Stuur een recensie in en deel jouw unieke ervaring!
Hans Roefs uit Nagele heeft geschreven op april 30, 2016:
Op uitnodiging van mijn zwager vandaag 'vml. Koninginnedag' een korte wandeling gemaakt door het Sprielderbos nabij Ermelo onder de enthousiaste leiding van Emmy van Willigen. De groep van zo'n 20 familieleden had geluk dat het wat modderig was waardoor de grofwildsporen die Emmy aanwees goed te zien waren. Heel aardig vond ik de zoel, de plasts waar wilde zwijnen hun huid toiletteren door in het water te rollen en dan hun huid aan bomen schuren. De zwijnen zelf zagen we niet, maar wel de modderplekken aan de bomen. Ook de tonderzwam in tondeldoos was een 'eye-opener' voor mij. Telkens had Emmy een leuk kennisfeit over het bos bij de hand. Of een mooi verhaal bijv. over reebok Napoleon en reegeit Josephine, bekende reeen in het Sprielderbos; wie ze ook wil leren kennen moet beslist een keer met Emmy gaan wandelen.
Familileden hebben altijd veel met elkaar te bespreken waardoor de beschikbare wandeltijd wat vertraging opliep. Emmy moest dan ook af en toe wat 'doorloop'-suggesties de groep ingooien. Dat lukte goed
Aan het einde deelde Emmy visitekaartjes uit. Daardoor kwam ik er achter dat zij een nicht is van Durk van Willigen -een authoriteit op gebied van Loran-navigatie - die ik nog uit mijn TU Delft kende. Kortom een geslaagde wandeling!
... Wissel deze metabox.