Schrijf een nieuwe recensie voor het Gastenboek en deel jouw ervaring!

 
 
 
 
 
 
 
 
Stuur een recensie in en deel jouw unieke ervaring!
Bianca, Ruben en Jason uit Dronten heeft geschreven op augustus 12, 2020:
Vandaag (12 augustus) een super leuke natuurwandeling mogen doen met Emmy! We zochten nog iets leuks om te doen voor in onze vakantie. En stuitte op de mooie website van Emmy. Keer wat anders dan wat wij als fanatiek attractiepark bezoekers doen.
We belden en maakten een afspraak. We spraken af bij boshuis 3.
Vanaf daar nam Emmy ons mee het bos in.
Ze wist heel veel te vertellen over de natuur en de dieren die daar leven. Ondanks dat het een hele warme dag was, was het prima te doen in het bos. Ze heeft ons de zwijnen kuilen laten zien, waar ze zwijnen in kruipen opzoek naar verkoeling en sporen van reeën en herten, verteld over de bronstijd en nog veel meer. Het was super Interessant. En haar persoonlijke aanpak is ook heel prettig. Onderweg vonden we nog een super mooie boom parasiet, die heeft Jason meegenomen als aandenken. Ook Jason(7 jaar) vond het allemaal erg leuk en interessant en heeft overal zelf foto's van gemaakt. Wat ook leuk was is dat Emmy en Jason samen een kevetje van het pad hebben gered en in de berm hebben gezet. Was heel mooi om te zien!
Aan het eind heeft Jason nog iets heel bijzonders gehad van Emmy, een klein stukje geweitje van een reetje, echt super lief. Jason is helemaal trots met zijn mooie vondsten uit de natuur.
Emmy dankjewel voor je mooie verhalen en je enthousiasme. Het is ook echt voor herhaling vatbaar 🙂
... Wissel deze metabox.