Schrijf een nieuwe recensie voor het Gastenboek en deel jouw ervaring!

 
 
 
 
 
 
 
 
Stuur een recensie in en deel jouw unieke ervaring!
Fokke Kramer uit vlaardingen heeft geschreven op september 15, 2019:
Genoten van Emmy's prachtige vertelkunst. Prachtig zowel op inhoud als vorm. Veel nieuwe dingen geleerd.Vooral geleerd, hoe te kijken. Dank Emmy. Jouw bijdrage maakte het verjaardagsfeest van Els nog feestelijker en mooier.
... Wissel deze metabox.
Familie Moerings uit Boskoop heeft geschreven op augustus 11, 2019:
Hallo Emmy, bedankt voor de ontzettend leuke wandeling door het speulderbos.
Je hebt ons dingen laten zien en verteld waar anders aan voorbij gelopen waren. Bedankt voor de gezellige middag.
Met vriendelijke groetjes van de familie Moerings
... Wissel deze metabox.
Jonas & Kim uit Oldenzaal heeft geschreven op juli 4, 2019:
Beste Emmny,
Nogmaals ontzettend bedankt voor de zeer leuke en leerzame wandeling, we hebben erg genoten. Ook al was het wat aan de warme kant, zelfs met 35 graden hebben we toch nog wild gespot, moeder zwijn met biggen, kers op de wandeling! Alle succes in de toekomst en wellicht tot september.
... Wissel deze metabox.
Sander Garritsen, NVGO uit Zutphen heeft geschreven op juni 15, 2019:
Vanochtend een mooie wandeling met Emmy als afsluiting van het jaarlijkse congres van de Nederlandse Vereniging voor Geneeskruidenonderzoek; bevlogen en enthousiast vertelde Emmy over het "Bos van de dansende bomen" en over het wild dat er leeft. Prachtig bos, goed weer en een leuke gids! Emmy bedankt voor de mooie ochtend!
... Wissel deze metabox.
Joke uit Putten heeft geschreven op juni 14, 2019:
Vrijdag 31 mei 2019 hebben wij als (schoon)zussen een fantastische middag gehad dankzij Emmy. Voor de meesten van ons een nieuwe ervaring om met een natuurgids op pad te gaan. Maar geen seconde spijt gehad. Wat een enthousiasme en gedrevenheid laat ze zien. Ze heeft veel kennis van de natuur, met name van het wild. Emmy verteld hier op een boeiende manier over. Ze weet goed aan te sluiten bij de groep en betrekt iedereen erbij. Na de wandeling zijn we naar haar boshut gereden, waar we gezellig koffie hebben gedronken en gesmuld van haar zelfgebakken taart. Als verrassing kwam onze moeder er ook bij, waardoor de club compleet was. Ook daarin is Emmy heel flexibel. Emmy, we hebben echt genoten van jouw spontaniteit, vertelkunst, kennis over de natuur. Het is voor herhaling vatbaar! Dank je wel namens allemaal, hartelijke groet van Joke
... Wissel deze metabox.