Schrijf een nieuwe recensie voor het Gastenboek en deel jouw ervaring!

 
 
 
 
 
 
 
 
Stuur een recensie in en deel jouw unieke ervaring!
Bianca, Ruben en Jason uit Dronten heeft geschreven op augustus 12, 2020:
Vandaag (12 augustus) een super leuke natuurwandeling mogen doen met Emmy! We zochten nog iets leuks om te doen voor in onze vakantie. En stuitte op de mooie website van Emmy. Keer wat anders dan wat wij als fanatiek attractiepark bezoekers doen.
We belden en maakten een afspraak. We spraken af bij boshuis 3.
Vanaf daar nam Emmy ons mee het bos in.
Ze wist heel veel te vertellen over de natuur en de dieren die daar leven. Ondanks dat het een hele warme dag was, was het prima te doen in het bos. Ze heeft ons de zwijnen kuilen laten zien, waar ze zwijnen in kruipen opzoek naar verkoeling en sporen van reeën en herten, verteld over de bronstijd en nog veel meer. Het was super Interessant. En haar persoonlijke aanpak is ook heel prettig. Onderweg vonden we nog een super mooie boom parasiet, die heeft Jason meegenomen als aandenken. Ook Jason(7 jaar) vond het allemaal erg leuk en interessant en heeft overal zelf foto's van gemaakt. Wat ook leuk was is dat Emmy en Jason samen een kevetje van het pad hebben gered en in de berm hebben gezet. Was heel mooi om te zien!
Aan het eind heeft Jason nog iets heel bijzonders gehad van Emmy, een klein stukje geweitje van een reetje, echt super lief. Jason is helemaal trots met zijn mooie vondsten uit de natuur.
Emmy dankjewel voor je mooie verhalen en je enthousiasme. Het is ook echt voor herhaling vatbaar 🙂
... Wissel deze metabox.
Familie van Vliet uit BLEISWIJK heeft geschreven op augustus 10, 2020:
Op 9 augustus 2020, een tropische dag, hebben wij met ons gezin en kleinkind onder leiding van Emmy een interessante boswandeling gemaakt. We hebben genoten van de leerzame en enthousiaste verhalen van Emmy.
Op een gezellige wijze, ondersteund met anekdotes, werd ons verteld en geleerd hoe te kijken naar de natuur. Zij gaf ons aanwijzingen waardoor we nog meer te weten kunnen komen en kunnen genieten van het bos. Door goed te kijken kom je veel over de natuur te weten!
Het was verbazingwekkend hoe weinig mensen, op deze tropische dag, in het bos waren. Waar het juist ook op dit soort dagen goed toeven is.
Emmy bedankt voor de gezellige en interessante middag en je waardevolle verhalen.
... Wissel deze metabox.
Petra Bras uit Landsmeer heeft geschreven op juni 28, 2020:
We hebben met onze kinderen en kleinkinderen een Natuur wandeling gemaakt. Wat een leuke en interessante verhalen vertelde Emmy.
Wij vierde onze trouwdag samen met de kinderen en kleinkinderen, ook zij hebben erg genoten.
We wandelen al vaak op de Veluwe, maar nu weten we wast we op moeten letten in de natuur.
Het is zeker voor herhaling vatbaar. Ik ga het in september nog eens over doen met mijn zus. We kijken er nu al naar uit.
... Wissel deze metabox.
Bennie Welman uit Overdinkel heeft geschreven op juni 4, 2020:
Ik zag jouw bericht in de Twentsche Courant Tubantia staan over reekalfjes redden,
Wij doen jaren een methode door de avond voor het maaien stokken in het perceel te plaatsen die boven het gewas uitkomen hebben er goede ervaringen mee.
... Wissel deze metabox.
Gasco benelux uit Delft heeft geschreven op december 15, 2019:
Wat een leuke ochtend. Wandelen op de Veluwe met het personeel? Mensen uit de koeltechniek! Vanmiddag gaan we iets spectaculairs doen heren. Iets met leger jeeps. Nu dit. Ja oké dan. Wat pakte dat leuk uit. Emmy charmeerde de mannen al snel en wat een heerlijk natuurmens. Kijken. Dat moet je echt leren. Emmy ziet aan een kuiltje in de dikke bosbodem genoeg. En dan gaat ze vertellen. Geweldig. Dankjewel Emmy. En als ik bomen zie dansen denkniveau voortaan aan jou. En de groeten aan napoleon en josephine 😘
... Wissel deze metabox.