Schrijf een nieuwe recensie voor het Gastenboek en deel jouw ervaring!

 
 
 
 
 
 
 
 
Stuur een recensie in en deel jouw unieke ervaring!
Alice van Drie uit Nijkerk heeft geschreven op september 4, 2020:
Genoten van een leerzame wandeling in het Sprielderbos nabij Ermelo. Wat een enthousiasme heeft Emmy. Wat een liefde voor de dieren in het bos. En wat weet ze dat op een mooie manier te vertellen.
Ondanks dat we geen dier in levende lijve hebben gezien, heeft zij ze ons voor ogen weten te schilderen.
Aanrader!
... Wissel deze metabox.
Trudy en Jan uit Wassenaar heeft geschreven op augustus 20, 2020:
Wat een gezellige leerzame middag was het in een doodstil bos. Geen zuchtje wind veel verhalen van Emmy We zagen veel sporen maar echt jammer dat we geen dieren hebben gezien We komen zeker terug om de dieren te spotten in de Bronstijd.
... Wissel deze metabox.
Astrid, Erwin, Finn (10) en Izis (8) uit Oost-Souburg heeft geschreven op augustus 15, 2020:
Hi Emmy,

Hartelijk dank voor de geweldige wandeling (15 augustus 2020) met door Emmy zelfgemaakte natuurquiz midden in het bos gespeeld. Emmy weet ontzettend veel van het bos en haar inwoners. Met leuke anekdotes en humor vlogen de 2 uren zo voorbij waarbij we het allemaal jammer vonden dat het voorbij was. We komen zeker nog een keer terug wanneer het Bronstijd is! Lieve groeten, Astrid
... Wissel deze metabox.
Bianca, Ruben en Jason uit Dronten heeft geschreven op augustus 12, 2020:
Vandaag (12 augustus) een super leuke natuurwandeling mogen doen met Emmy! We zochten nog iets leuks om te doen voor in onze vakantie. En stuitte op de mooie website van Emmy. Keer wat anders dan wat wij als fanatiek attractiepark bezoekers doen.
We belden en maakten een afspraak. We spraken af bij boshuis 3.
Vanaf daar nam Emmy ons mee het bos in.
Ze wist heel veel te vertellen over de natuur en de dieren die daar leven. Ondanks dat het een hele warme dag was, was het prima te doen in het bos. Ze heeft ons de zwijnen kuilen laten zien, waar ze zwijnen in kruipen opzoek naar verkoeling en sporen van reeën en herten, verteld over de bronstijd en nog veel meer. Het was super Interessant. En haar persoonlijke aanpak is ook heel prettig. Onderweg vonden we nog een super mooie boom parasiet, die heeft Jason meegenomen als aandenken. Ook Jason(7 jaar) vond het allemaal erg leuk en interessant en heeft overal zelf foto's van gemaakt. Wat ook leuk was is dat Emmy en Jason samen een kevetje van het pad hebben gered en in de berm hebben gezet. Was heel mooi om te zien!
Aan het eind heeft Jason nog iets heel bijzonders gehad van Emmy, een klein stukje geweitje van een reetje, echt super lief. Jason is helemaal trots met zijn mooie vondsten uit de natuur.
Emmy dankjewel voor je mooie verhalen en je enthousiasme. Het is ook echt voor herhaling vatbaar 🙂
... Wissel deze metabox.
Familie van Vliet uit BLEISWIJK heeft geschreven op augustus 10, 2020:
Op 9 augustus 2020, een tropische dag, hebben wij met ons gezin en kleinkind onder leiding van Emmy een interessante boswandeling gemaakt. We hebben genoten van de leerzame en enthousiaste verhalen van Emmy.
Op een gezellige wijze, ondersteund met anekdotes, werd ons verteld en geleerd hoe te kijken naar de natuur. Zij gaf ons aanwijzingen waardoor we nog meer te weten kunnen komen en kunnen genieten van het bos. Door goed te kijken kom je veel over de natuur te weten!
Het was verbazingwekkend hoe weinig mensen, op deze tropische dag, in het bos waren. Waar het juist ook op dit soort dagen goed toeven is.
Emmy bedankt voor de gezellige en interessante middag en je waardevolle verhalen.
... Wissel deze metabox.