Schrijf een nieuwe recensie voor het Gastenboek en deel jouw ervaring!

 
 
 
 
 
 
 
 
Stuur een recensie in en deel jouw unieke ervaring!
Petra Bras uit Landsmeer heeft geschreven op juni 28, 2020:
We hebben met onze kinderen en kleinkinderen een Natuur wandeling gemaakt. Wat een leuke en interessante verhalen vertelde Emmy.
Wij vierde onze trouwdag samen met de kinderen en kleinkinderen, ook zij hebben erg genoten.
We wandelen al vaak op de Veluwe, maar nu weten we wast we op moeten letten in de natuur.
Het is zeker voor herhaling vatbaar. Ik ga het in september nog eens over doen met mijn zus. We kijken er nu al naar uit.
... Wissel deze metabox.
Bennie Welman uit Overdinkel heeft geschreven op juni 4, 2020:
Ik zag jouw bericht in de Twentsche Courant Tubantia staan over reekalfjes redden,
Wij doen jaren een methode door de avond voor het maaien stokken in het perceel te plaatsen die boven het gewas uitkomen hebben er goede ervaringen mee.
... Wissel deze metabox.
Gasco benelux uit Delft heeft geschreven op december 15, 2019:
Wat een leuke ochtend. Wandelen op de Veluwe met het personeel? Mensen uit de koeltechniek! Vanmiddag gaan we iets spectaculairs doen heren. Iets met leger jeeps. Nu dit. Ja oké dan. Wat pakte dat leuk uit. Emmy charmeerde de mannen al snel en wat een heerlijk natuurmens. Kijken. Dat moet je echt leren. Emmy ziet aan een kuiltje in de dikke bosbodem genoeg. En dan gaat ze vertellen. Geweldig. Dankjewel Emmy. En als ik bomen zie dansen denkniveau voortaan aan jou. En de groeten aan napoleon en josephine 😘
... Wissel deze metabox.
Margot Fabery de Jonge uit Wassenaar heeft geschreven op december 7, 2019:
Ons originele verjaardagscadeau voor mijn man Eric, een wandeling op de Veluwe, werd een middag met een gouden randje. Na een heerlijke lunch in Restaurant Boshuys Drie in Ermelo werden we opgewacht door Emmy. Wandelend door de prachtige bossen zagen we zoveel sporen waar reeën en wildzwijnen door het bos trokken. De speciale badplaatsen voor de zwijnen, de een wat groter dan de ander, de bomen waaraan je kon zien dat er met het gewei tegenaan geschurkt werd om te markeren. Geweldig.
Opeens was daar een krak in het bos, en zagen we enkele minuten later 2 herten rennen. Emmy, wat een kennis, passie en talent om je liefde voor de natuur zo aan ons gezin over te brengen. Je inspirerende storytelling zal ons nog lang nablijven. Iedereen zou zich zelf zo’n cadeau moeten gunnen. Carpe Diem en we hopen nog eens af te spreken.
... Wissel deze metabox.
Werner van Dijk uit IJsselstein heeft geschreven op november 3, 2019:
Op 2 november een leerzame en vermakelijke wandeling met Emmy gemaakt vanuit "de Zwarte Boer" in Ermelo. Hoewel het een regenachtige dag was hadden wij het droog en scheen af en toe zelfs de zon. We hebben genoten van de fascinerende verhalen vol enthousiasme en passie! We zullen nooit meer zoals vroeger door het bos lopen......🦌

Bedankt en de groeten van de Eetclub
... Wissel deze metabox.