Schrijf een nieuwe recensie voor het Gastenboek en deel jouw ervaring!

 
 
 
 
 
 
 
 
Stuur een recensie in en deel jouw unieke ervaring!
Albert Thoen (Belastingdienst/Douane) uit Zoetermeer heeft geschreven op oktober 14, 2021
Op woensdagmiddag 13 oktober 2021, met 13 gepensioneerde medewerkers (waaronder één vrouw en 12 mannen) van de Belastingdienst/Douane, op stap met Emmy door het Elspeetse bos. Emmy, kon qua uitstraling en kleding zo uit het sprookjesbos van de Efteling komen. Haar enthousiasme en spirit was grenzeloos, terwijl wij van de Douane toch wel iets weten van grenzen. Emmy sprong en liep als een tijdloze hinde met ons door het bos. Geen bosbes, geheim hertenpaadje of achtergelaten spoor ontging haar. Een uurtje met Emmy door het Elspeetse bos was veel te kort. Het speet ons dat wij na één uurtje al afscheid moesten nemen van deze temperament volle dame. Van ons een Emmy-Award méér dan waardig. Onze slagzin bij de Belastingdienst: Leuker kunnen we het niet maken, wél makkelijker... ging meer dan op. Dank je wel Emmy en ga door op dezelfde goed ingeslagen wegen én bospaden !
... Wissel deze metabox.
Collega's v. Gulik Coatings uit Utrecht heeft geschreven op oktober 6, 2021
Zaterdag 2 oktober hebben we met oud collega's een wandeling gemaakt met Emmy door het bos bij Ermelo. Emmy vertelde vol enthousiasme over de herten, zwijnen en zwammen etc. etc. Ze had geduld met de kletsende mannen en met humor kon de stoere mannen wel aan. Ze gingen steeds aandachtiger luisteren naar Emmy en vulde Emmy steeds goed aan met de 'bijnaam' van het hert Napoleon. Tijdens het eten na de wandeling kwam de naam Napoleon nog regelmatig voorbij. We vonden echt leuk en nuttig Emmy !, ga zo door ! , we hebben genoten van je. Groeten uit Utrecht van de V. Gulik boy's.
... Wissel deze metabox.
Ralf uit Rotterdam heeft geschreven op september 27, 2021
Afgelopen weekend met een stel vrienden een wandelcollege van Emmy gehad met als onderwerp "wild". Zeer informatief en Emmy kan boeiend vertellen. Daarnaast geeft Emmy er ook nog gratis relatieadvies bij :-). Op basis tips Emmy de volgende vroege ochtend burrelende herten gezien en gehoord. Missie geslaagd!
... Wissel deze metabox.
Marco uit Castricum heeft geschreven op september 23, 2021
Emmy ontgaat niets tijdens de wandeling. Zij kijkt op een andere manier dan doorsnee mensen. Dingen waar je normaal aan voorbij gaat krijgen plotseling betekenis omdat zij kan vertellen wat erachter schuil gaat. Als je leert kijken zoals Emmy is de natuur rijker en betekenisvoller. Zo waardeer je de natuur nog meer en dat dwingt respect af. Na 2 uur wandelen duizeld het je wel, zoveel kan zij vertellen. Dus misschien nog maar eens een keer doen. Bedankt Emmy!
... Wissel deze metabox.
Cornelie uit Rotterdam heeft geschreven op augustus 25, 2021
Afgelopen zaterdag een heerlijke wandeling gemaakt in de Leuvenumse bossen. Een gegidste wandeling is zeker de moeite waard, je ziet dan zoveel meer dan alleen. Emmy heeft zoveel te vertellen en doet dit op zo'n authentieke manier, dat we enorm hebben genoten. Voor herhaling vatbaar en leuk dat er meerdere startplaatsen zijn 🙂
... Wissel deze metabox.