Schrijf een nieuwe recensie voor het Gastenboek en deel jouw ervaring!

 
 
 
 
 
 
 
 
Stuur een recensie in en deel jouw unieke ervaring!
Dorith uit Breda heeft geschreven op april 26, 2021:
Afgelopen zaterdag, 24-04-2021, met mijn gezin een weekendje Veluwe gedaan, met o.a. een wandeling onder begeleiding van Emmy.
Als stadsmens met liefde voor de natuur heb ik veel nieuwe dingen van Emmy geleerd over bomen, vogels, reeën /herten, sporen etc.
Zelfs mijn zoon van 13 die op dit moment alleen graag in Fortnite wandelt, vond het leuk en dat wil toch wel wat zeggen.
Kortom een relaxte, gezellige en leerzame wandeling.
Dank Emmy!
... Wissel deze metabox.
henk-willem uit castricum heeft geschreven op maart 15, 2021:
Zondag 14 maart maakte ik met een paar gezinsleden een bijzondere wandeling met Emmy door een stukje Leuvenumse Bos. Het bos waar ik op 400 meter afstand van geboren ben, en waar ik eindeloos doorheen fietste. Het leuke was dat ik dat nu met de ogen van Emmy deed. Ik werd verrast dat we na 300 meter vanaf de Zwarte Boer al allerlei sporen zag van reetjes en zwijnen die de avond of nacht er voor hadden huisgehouden. De wijze waarop Emmy vertelde over de sporen, deed mij al verbeelden dat ik de reeën en zwijnen er al bij zag. Niet alleen een wildkenner, maar ook kenner van bomen, plantjes.
Ik zou zo'n wandeling iedereen aanraden, om na deze wandeling je verdere leven met andere ogen en verhalen naar de natuur te kijken. Dat terwijl ik dacht dat ik al heel veel details zie!!
... Wissel deze metabox.
Daisy uit Gemert heeft geschreven op februari 23, 2021:
Wat een gezellige en leerzame wandeling.Vele sporen gezien in de sneeuw van reeën,herten en de zwijnen.Mooie verhalen gehoord van vele dieren die daar leven.Emmy is een enthousiast en lief mens.We kunnen het iedereen aanbevelen.
... Wissel deze metabox.
Tijn & Jetty uit Nieuwerkerk aan den IJssel heeft geschreven op november 17, 2020:
Wat n leuke leerzame ervaring was dit! Emmy nam ons mee t bos in en vertelde vol enthousiasme over wild, bomen, paddenstoelen, beekjes, vogels noem maar op.. Wij gaan voortaan met andere ogen de natuur in. Een boswandeling met Emmy is n enorme aanrader en het is ook n heerlijk & leuk mens!
... Wissel deze metabox.
Martine - Creative Travel uit Den Haag heeft geschreven op oktober 25, 2020:
Emmy, het was een leuke samenwerking met jou om voor mijn klanten wandelingen te organiseren waarin ze zowel jouw kennis als jouw liefde voor de natuur hebben morgen zien en horen.
... Wissel deze metabox.