Schrijf een nieuwe recensie voor het Gastenboek en deel jouw ervaring!

 
 
 
 
 
 
 
 
Stuur een recensie in en deel jouw unieke ervaring!
Evelyn uit Utrecht heeft geschreven op november 16, 2021
Zaterdag 13 november heb ik samen met 11 collega's van de Rabobank een mooie wandeling mogen maken door het Leuvenumse bos, onder begeleiding van Emmy mogen maken. De voorspellingen waren eigenlijk slecht maar wat hebben wij een prachtig weer gehad en wat hebben wij veel van Emmy mogen leren over de hertenpaden en de badkamer van de wilde zwijnen. Jammer genoeg hebben wij geen enkel wild gezien, maar wel geweldige verhalen gehoord over die mooie reebok Napoleon die het in de zomermaanden best wel druk heeft.......Emmy dank voor de leuke tocht die we met je door het mooie bos bij Ermelo hebben mogen maken.
... Wissel deze metabox.
Nouryon collega's uit Deventer heeft geschreven op november 1, 2021
Op een regenachtige zaterdag eind oktober hebben we met onze personeelsvereniging met een groep van 24 personen een prachtige wandeling gemaakt door de Leuvenumse bossen. Begeleid door onze natuurgids Emmy die enthousiast en boeiend vertelde over het wild en ook wees op de vele dingen in de natuur waaraan je normaal voorbij loopt, zoals bijvoorbeeld hertenpaden en ‘badkamers’ (van wilde zwijnen). Emmy bedankt.
... Wissel deze metabox.
Albert Thoen (Belastingdienst/Douane) uit Zoetermeer heeft geschreven op oktober 14, 2021
Op woensdagmiddag 13 oktober 2021, met 13 gepensioneerde medewerkers (waaronder één vrouw en 12 mannen) van de Belastingdienst/Douane, op stap met Emmy door het Elspeetse bos. Emmy, kon qua uitstraling en kleding zo uit het sprookjesbos van de Efteling komen. Haar enthousiasme en spirit was grenzeloos, terwijl wij van de Douane toch wel iets weten van grenzen. Emmy sprong en liep als een tijdloze hinde met ons door het bos. Geen bosbes, geheim hertenpaadje of achtergelaten spoor ontging haar. Een uurtje met Emmy door het Elspeetse bos was veel te kort. Het speet ons dat wij na één uurtje al afscheid moesten nemen van deze temperament volle dame. Van ons een Emmy-Award méér dan waardig. Onze slagzin bij de Belastingdienst: Leuker kunnen we het niet maken, wél makkelijker... ging meer dan op. Dank je wel Emmy en ga door op dezelfde goed ingeslagen wegen én bospaden !
... Wissel deze metabox.
Collega's v. Gulik Coatings uit Utrecht heeft geschreven op oktober 6, 2021
Zaterdag 2 oktober hebben we met oud collega's een wandeling gemaakt met Emmy door het bos bij Ermelo. Emmy vertelde vol enthousiasme over de herten, zwijnen en zwammen etc. etc. Ze had geduld met de kletsende mannen en met humor kon de stoere mannen wel aan. Ze gingen steeds aandachtiger luisteren naar Emmy en vulde Emmy steeds goed aan met de 'bijnaam' van het hert Napoleon. Tijdens het eten na de wandeling kwam de naam Napoleon nog regelmatig voorbij. We vonden echt leuk en nuttig Emmy !, ga zo door ! , we hebben genoten van je. Groeten uit Utrecht van de V. Gulik boy's.
... Wissel deze metabox.
Ralf uit Rotterdam heeft geschreven op september 27, 2021
Afgelopen weekend met een stel vrienden een wandelcollege van Emmy gehad met als onderwerp "wild". Zeer informatief en Emmy kan boeiend vertellen. Daarnaast geeft Emmy er ook nog gratis relatieadvies bij :-). Op basis tips Emmy de volgende vroege ochtend burrelende herten gezien en gehoord. Missie geslaagd!
... Wissel deze metabox.