Schrijf een nieuwe recensie voor het Gastenboek en deel jouw ervaring!

 
 
 
 
 
 
 
 
Stuur een recensie in en deel jouw unieke ervaring!
Judith uit Heiloo heeft geschreven op november 11, 2022
Via de Summum win actie had ik een off the grid wandeling gewonnen bij Emmy voor 4 personen. Vandaag ben ik met mijn vriendin en onze moeders met Emmy op pad gegaan en wat was het leuk! We hebben genoten van haar verhalen, haar enthousiasme en de gezelligheid. Emmy en Summum heel erg bedankt!
... Wissel deze metabox.
Karin uit Delft heeft geschreven op oktober 24, 2022
De wandeling die wij met de familie maakte met Emmy was een geweldige beleving. Een ware aanrader voor iedereen die nieuwsgierig is naar de natuur en haar inwoners. Emmy leert en inspireert. Emmy kent elke boom, tak of zoel is het bos en en staat stil waar de argeloze wandelaar zou doorlopen. Een geweldige middag onder leiding van een mooi en kennisrijk mens.
... Wissel deze metabox.
Jan-Willem uit IJselstein heeft geschreven op juli 9, 2022
Met de collega's een kleine wandeling gemaakt onder de bezielende leiding van Emmy, die weergaloos en zeer au naturel vertelt over de natuur. Ik heb mij in ieder geval zeer vermaakt en er ook nog wat van opgestoken. Ik zal in ieder geval nooit meer op dezelfde manier naar Napoleon kunnen kijken ­čÖé
... Wissel deze metabox.
Wilma uit Rotterdam heeft geschreven op juni 11, 2022
In de vroege avond van 20 april mochten wij met Emmy mee de hei op. Wat was dat een traktatie!
Niet alleen zagen wij een hert van dichtbij maar ook een everzwijn (van iets verder weg). En dat in een halfuurtje. Daarbij vertelde Emmy honderduit over Napoleon, hilarisch en leerzaam. Dankjewel Emmy!
... Wissel deze metabox.
Frank (Dyade) uit Utrecht heeft geschreven op april 20, 2022
Waanzinnig hoe Emmy een beleving kan maken van een natuurwandeling. We keken onze ogen uit bij het zien van de wildwissels en de eikencirkels. Emmy vertelt zo gepassioneerd dat je helemaal opgaat in haar verhalen en de natuur van een hele andere kant gaat zien. De tijd vloog (jammer genoeg) voorbij. Tot snel Emmy voor de volgende prachtige tour!
... Wissel deze metabox.