Schrijf een nieuwe recensie voor het Gastenboek en deel jouw ervaring!

 
 
 
 
 
 
 
 
Stuur een recensie in en deel jouw unieke ervaring!
Jan-Willem uit IJselstein heeft geschreven op juli 9, 2022
Met de collega's een kleine wandeling gemaakt onder de bezielende leiding van Emmy, die weergaloos en zeer au naturel vertelt over de natuur. Ik heb mij in ieder geval zeer vermaakt en er ook nog wat van opgestoken. Ik zal in ieder geval nooit meer op dezelfde manier naar Napoleon kunnen kijken 🙂
... Wissel deze metabox.
Wilma uit Rotterdam heeft geschreven op juni 11, 2022
In de vroege avond van 20 april mochten wij met Emmy mee de hei op. Wat was dat een traktatie!
Niet alleen zagen wij een hert van dichtbij maar ook een everzwijn (van iets verder weg). En dat in een halfuurtje. Daarbij vertelde Emmy honderduit over Napoleon, hilarisch en leerzaam. Dankjewel Emmy!
... Wissel deze metabox.
Frank (Dyade) uit Utrecht heeft geschreven op april 20, 2022
Waanzinnig hoe Emmy een beleving kan maken van een natuurwandeling. We keken onze ogen uit bij het zien van de wildwissels en de eikencirkels. Emmy vertelt zo gepassioneerd dat je helemaal opgaat in haar verhalen en de natuur van een hele andere kant gaat zien. De tijd vloog (jammer genoeg) voorbij. Tot snel Emmy voor de volgende prachtige tour!
... Wissel deze metabox.
Evelyn uit Utrecht heeft geschreven op november 16, 2021
Zaterdag 13 november heb ik samen met 11 collega's van de Rabobank een mooie wandeling mogen maken door het Leuvenumse bos, onder begeleiding van Emmy mogen maken. De voorspellingen waren eigenlijk slecht maar wat hebben wij een prachtig weer gehad en wat hebben wij veel van Emmy mogen leren over de hertenpaden en de badkamer van de wilde zwijnen. Jammer genoeg hebben wij geen enkel wild gezien, maar wel geweldige verhalen gehoord over die mooie reebok Napoleon die het in de zomermaanden best wel druk heeft.......Emmy dank voor de leuke tocht die we met je door het mooie bos bij Ermelo hebben mogen maken.
... Wissel deze metabox.
Nouryon collega's uit Deventer heeft geschreven op november 1, 2021
Op een regenachtige zaterdag eind oktober hebben we met onze personeelsvereniging met een groep van 24 personen een prachtige wandeling gemaakt door de Leuvenumse bossen. Begeleid door onze natuurgids Emmy die enthousiast en boeiend vertelde over het wild en ook wees op de vele dingen in de natuur waaraan je normaal voorbij loopt, zoals bijvoorbeeld hertenpaden en ‘badkamers’ (van wilde zwijnen). Emmy bedankt.
... Wissel deze metabox.