Schrijf een nieuwe recensie voor het Gastenboek en deel jouw ervaring!

 
 
 
 
 
 
 
 
Stuur een recensie in en deel jouw unieke ervaring!
Ralf uit Rotterdam heeft geschreven op september 27, 2021
Afgelopen weekend met een stel vrienden een wandelcollege van Emmy gehad met als onderwerp "wild". Zeer informatief en Emmy kan boeiend vertellen. Daarnaast geeft Emmy er ook nog gratis relatieadvies bij :-). Op basis tips Emmy de volgende vroege ochtend burrelende herten gezien en gehoord. Missie geslaagd!
... Wissel deze metabox.
Marco uit Castricum heeft geschreven op september 23, 2021
Emmy ontgaat niets tijdens de wandeling. Zij kijkt op een andere manier dan doorsnee mensen. Dingen waar je normaal aan voorbij gaat krijgen plotseling betekenis omdat zij kan vertellen wat erachter schuil gaat. Als je leert kijken zoals Emmy is de natuur rijker en betekenisvoller. Zo waardeer je de natuur nog meer en dat dwingt respect af. Na 2 uur wandelen duizeld het je wel, zoveel kan zij vertellen. Dus misschien nog maar eens een keer doen. Bedankt Emmy!
... Wissel deze metabox.
Cornelie uit Rotterdam heeft geschreven op augustus 25, 2021
Afgelopen zaterdag een heerlijke wandeling gemaakt in de Leuvenumse bossen. Een gegidste wandeling is zeker de moeite waard, je ziet dan zoveel meer dan alleen. Emmy heeft zoveel te vertellen en doet dit op zo'n authentieke manier, dat we enorm hebben genoten. Voor herhaling vatbaar en leuk dat er meerdere startplaatsen zijn ­čÖé
... Wissel deze metabox.
Hedi uit Hengelo heeft geschreven op juli 17, 2021
Vandaag een wandeling gemaakt met Emmy, wat een vriendelijke en geïnteresseerde vrouw met een enorme dosis kennis van al het moois dat de natuur ons biedt.
Wij hebben enorm genoten en zullen voortaan met andere ogen kijken
Dankjewel!
Hedi en Sied
... Wissel deze metabox.
Collega's Driestar Educatief uit Gouda heeft geschreven op juni 26, 2021
We hebben op vrijdagmiddag een heerlijke wandeling gemaakt met Emmy. Door deze wandeling gaan wij voortaan met andere ogen een boswandeling maken! Het was fijn om veel te leren in een prachtige omgeving. Ook was het fijn dat Emmy ons de ruimte bood om gewoon lekker te wandelen en elkaar als collega's te spreken. Afwisselend, leerzaam en voor herhaling vatbaar!
... Wissel deze metabox.