Schrijf een nieuwe recensie voor het Gastenboek en deel jouw ervaring!

 
 
 
 
 
 
 
 
Stuur een recensie in en deel jouw unieke ervaring!
Jeroen uit Deventer heeft geschreven op juni 25, 2021
Midden in de natuur een heerlijk college gehad van Emmy, de stoere, lieve juf met honderd verhalen. Ze maakt van een normale wandeling een ware ontdekkingstocht. Het was een heerlijke middag met een geweldige gids. Dank voor je enthousiasme. Het is aanstekelijk.
... Wissel deze metabox.
Kim Ruiter uit Huizen heeft geschreven op mei 31, 2021
Dit is de tweede keer dat wij met onze familie hebben gewandeld met Emmy. Emmy haar enthousiasme is aanstekelijk en heeft ons niet alleen als familie samen gebracht maar ook zeker sterker met de natuur. Emmy heeft geweldige communicatie skills en een geweldige kennis. Namens de gehele familie Ruiter willen wij u heel erg bedanken en tot snel.
... Wissel deze metabox.
Familie van Trigt en Familie Spruijt uit Oudewater en Haastrecht heeft geschreven op mei 6, 2021
Gisteren 5 mei zijn wij met Emmy op pad gegaan. Haar enthousiasme en kennis is aanstekelijk voor jong en oud. We hebben met z'n allen een zeer geslaagde middag gehad en weer leuke natuur weetjes opgestoken. Wij gaan zeker nog een keer met Emmy op pad en zijn ook erg benieuwd naar de boshut. Dank je Emmy en geniet van de stroopwafels 🙂
... Wissel deze metabox.
Dorith uit Breda heeft geschreven op april 26, 2021
Afgelopen zaterdag, 24-04-2021, met mijn gezin een weekendje Veluwe gedaan, met o.a. een wandeling onder begeleiding van Emmy.
Als stadsmens met liefde voor de natuur heb ik veel nieuwe dingen van Emmy geleerd over bomen, vogels, reeën /herten, sporen etc.
Zelfs mijn zoon van 13 die op dit moment alleen graag in Fortnite wandelt, vond het leuk en dat wil toch wel wat zeggen.
Kortom een relaxte, gezellige en leerzame wandeling.
Dank Emmy!
... Wissel deze metabox.
henk-willem uit castricum heeft geschreven op maart 15, 2021
Zondag 14 maart maakte ik met een paar gezinsleden een bijzondere wandeling met Emmy door een stukje Leuvenumse Bos. Het bos waar ik op 400 meter afstand van geboren ben, en waar ik eindeloos doorheen fietste. Het leuke was dat ik dat nu met de ogen van Emmy deed. Ik werd verrast dat we na 300 meter vanaf de Zwarte Boer al allerlei sporen zag van reetjes en zwijnen die de avond of nacht er voor hadden huisgehouden. De wijze waarop Emmy vertelde over de sporen, deed mij al verbeelden dat ik de reeën en zwijnen er al bij zag. Niet alleen een wildkenner, maar ook kenner van bomen, plantjes.
Ik zou zo'n wandeling iedereen aanraden, om na deze wandeling je verdere leven met andere ogen en verhalen naar de natuur te kijken. Dat terwijl ik dacht dat ik al heel veel details zie!!
... Wissel deze metabox.