Schrijf een nieuwe recensie voor het Gastenboek en deel jouw ervaring!

 
 
 
 
 
 
 
 
Stuur een recensie in en deel jouw unieke ervaring!
Hedi uit Hengelo heeft geschreven op juli 17, 2021
Vandaag een wandeling gemaakt met Emmy, wat een vriendelijke en geïnteresseerde vrouw met een enorme dosis kennis van al het moois dat de natuur ons biedt.
Wij hebben enorm genoten en zullen voortaan met andere ogen kijken
Dankjewel!
Hedi en Sied
... Wissel deze metabox.
Collega's Driestar Educatief uit Gouda heeft geschreven op juni 26, 2021
We hebben op vrijdagmiddag een heerlijke wandeling gemaakt met Emmy. Door deze wandeling gaan wij voortaan met andere ogen een boswandeling maken! Het was fijn om veel te leren in een prachtige omgeving. Ook was het fijn dat Emmy ons de ruimte bood om gewoon lekker te wandelen en elkaar als collega's te spreken. Afwisselend, leerzaam en voor herhaling vatbaar!
... Wissel deze metabox.
Jeroen uit Deventer heeft geschreven op juni 25, 2021
Midden in de natuur een heerlijk college gehad van Emmy, de stoere, lieve juf met honderd verhalen. Ze maakt van een normale wandeling een ware ontdekkingstocht. Het was een heerlijke middag met een geweldige gids. Dank voor je enthousiasme. Het is aanstekelijk.
... Wissel deze metabox.
Kim Ruiter uit Huizen heeft geschreven op mei 31, 2021
Dit is de tweede keer dat wij met onze familie hebben gewandeld met Emmy. Emmy haar enthousiasme is aanstekelijk en heeft ons niet alleen als familie samen gebracht maar ook zeker sterker met de natuur. Emmy heeft geweldige communicatie skills en een geweldige kennis. Namens de gehele familie Ruiter willen wij u heel erg bedanken en tot snel.
... Wissel deze metabox.
Familie van Trigt en Familie Spruijt uit Oudewater en Haastrecht heeft geschreven op mei 6, 2021
Gisteren 5 mei zijn wij met Emmy op pad gegaan. Haar enthousiasme en kennis is aanstekelijk voor jong en oud. We hebben met z'n allen een zeer geslaagde middag gehad en weer leuke natuur weetjes opgestoken. Wij gaan zeker nog een keer met Emmy op pad en zijn ook erg benieuwd naar de boshut. Dank je Emmy en geniet van de stroopwafels ­čÖé
... Wissel deze metabox.