Schrijf een nieuwe recensie voor het Gastenboek en deel jouw ervaring!

 
 
 
 
 
 
 
 
Stuur een recensie in en deel jouw unieke ervaring!
Leonie Witteveen uit Apeldoorn heeft geschreven op augustus 8, 2016:
Donderdag 4 augustus de natuurexcursie op 't Leesten gedaan met als gids Emmy. Erg leuk en leerzaam. De manier van vertellen van Emmy maakt dat je dingen niet snel meer vergeet! Echt een aanrader om met haar te gaan wandelen.
... Wissel deze metabox.
Ida Beekman uit Ugchelen heeft geschreven op augustus 6, 2016:
Donderdag avond een wandeling mee gelopen samen met mijn dochtertjes. Het was erg leerzaam, gezellig en echt de moeite waard. Emmy verteld geweldig zelfs mijn dochters zijn enthousiast! We gaan zeker nog een keer mee!
... Wissel deze metabox.
Nicolette Verdugt uit Apeldoorn heeft geschreven op juli 28, 2016:
Het was vanavond een hele leuke leerzame wandeling met Emmy. Veel geleerd over het bos waar ik best wel regelmatig kom. Een aanrader voor iedereen. En mogelijk gemaakt door Kiosk het Leesten. Dank jullie wel.
... Wissel deze metabox.
Ria Sarelse-Roos uit Ugchelen heeft geschreven op juli 15, 2016:
Wat een leerzame en gezellige natuurexcursie!! Een aanrader als men meer van de natuur wil weten. Waarom de zwijnen alles om woelen, edelherten hun bronstijd doorkomen, wat is zo'n beest druk! Reeën op zoek gaan naar een mannetje, allemaal nu duidelijk door deze zeer leerzame maar vooral ook gezellige natuurexcursie gepresenteerd door Natuurgids en gespecialiseerd in grofwild Emmy van Willigen.
Verse wildsporen gezien, vers omgewoelde grond door de zwijnen. Op welke plaatsen spechten vooral op bepaalde bomen hun werk doen....enz. enz. Zou zeggen, meld je aan en loop ook eens mee op een donderdag in Juli en Augustus op Het Leesten te Ugchelen.
Dit alles ook mede mogelijk gemaakt door De Ugchelse Berg Het Leesten. De avond werd gezellig met een drankje en hapje afgesloten, TOP!!
... Wissel deze metabox.
Marjolein heeft geschreven op juni 28, 2016:
Een aanrader voor iedereen, wandelen met Emmy als gids!

Wij hebben door de Leuvenumse bossen een prachtige wandeling gemaakt waar Emmy leuke, mooie en interessante verhalen bij vertelt. Over de badkuipen van de zwijnen, ijsvogeltjes, Napoleon & Josephine ect. Voor ieder wat wils. Fantastische verhalen die je met andere ogen naar de natuur doet kijken. Daarnaast heeft ze oog en een praatje voor iedereen.

Deze wandeling gecombineerd met een lunch bij de Zwarte boer was voor ons een top dag!
... Wissel deze metabox.