Schrijf een nieuwe recensie voor het Gastenboek en deel jouw ervaring!

 
 
 
 
 
 
 
 
Stuur een recensie in en deel jouw unieke ervaring!
Miranda heeft geschreven op april 10, 2016:
Wat een geweldige wandeling hebben wij gisteren gemaakt met Emmy. Eerst hadden wij heerlijk gegeten in Boshuis Drie daarna de wandeling met Emmy. Wat een enthousiaste en kundige gids is Emmy, ze heeft echt passie voor de natuur.
Emmy hartelijk bedankt voor de onvergetelijke middag met jou als ideale gids.
... Wissel deze metabox.
margriet uit Amsterdam heeft geschreven op februari 22, 2016:
Ondanks de wind, af en toe een druppel, de wijntjes van de avond ervoor en de korte nacht was het een verademing om met jou de natuur op te snuiven. Jouw enthousiasme, maar zeker ook expertise over alles wat bloeit en groeit was fantastisch. Ik zou je zo nog een keer mee op pad vragen. Dank namens ons allemaal.
... Wissel deze metabox.
Gerard van Eijden uit Putten heeft geschreven op februari 21, 2016:
Gisteren kregen we een verrassend toefje slagroom voorgeschoteld als afsluiting van een heerlijk diner en prima overnachting met mijn zusjes en zwagers bij "De Zwarte Boer" in Leuvenum.
Dit verrassende toefje werd vormgegeven door Emmy die met een aanstekelijk enthousiasme ons rondleidde langs Veluwse beken, korstmossen, hertenerotiek, een overstekende overloper, beukenbomen, zwijnenpoelen en territoriumaanduidingen.
Emmy nam ons mee in haar boeiende beschrijving van hetgeen we zouden moeten zien, waardoor we hierna nooit meer zo maar door een bos kunnen lopen.
Ook ging Emmy discussies over natuurbeheer, vossen, teveel mest uitrijdende veehouders en niet uit hun bed komende dierenartsen niet uit de weg.
Kortom we hadden een zeer genoeglijke, gezellige, inspirerende en leerzame middag. En dat niet alleen door de aanwezigheid van mijn heel leuke familie maar zeker ook door deze charmante en geboren vertelster!
... Wissel deze metabox.
Paula heeft geschreven op februari 15, 2016:
Hoe uniek is het om, terwijl het sneeuwt en het bos doodstil is, op zoek te gaan naar sporen. We beleefden het gisteren tijdens een bijzondere wandeling met jou, Emmy, en mijn familie. In je boshut warmden we daarna weer op met een drankje en jouw heerlijke soep. We gingen met volle buik en een hoofd vol mooie verhalen naar huis. Een onvergetelijke ervaring.
... Wissel deze metabox.
Ben Noorman uit Hengelo heeft geschreven op februari 8, 2016:
Beste Emmy,
Wat hebben mijn collega's en ik genoten van de fantastische wandeling op de Veluwe en de culinaire hoogstandjes in de boshut. Je kennis van de natuur, gastvrijheid en gezelligheid zijn van grote klasse. Een aanbeveling waard.
... Wissel deze metabox.