Schrijf een nieuwe recensie voor het Gastenboek en deel jouw ervaring!

 
 
 
 
 
 
 
 
Stuur een recensie in en deel jouw unieke ervaring!
Ida Beekman uit Ugchelen heeft geschreven op augustus 6, 2016:
Donderdag avond een wandeling mee gelopen samen met mijn dochtertjes. Het was erg leerzaam, gezellig en echt de moeite waard. Emmy verteld geweldig zelfs mijn dochters zijn enthousiast! We gaan zeker nog een keer mee!
... Wissel deze metabox.
Nicolette Verdugt uit Apeldoorn heeft geschreven op juli 28, 2016:
Het was vanavond een hele leuke leerzame wandeling met Emmy. Veel geleerd over het bos waar ik best wel regelmatig kom. Een aanrader voor iedereen. En mogelijk gemaakt door Kiosk het Leesten. Dank jullie wel.
... Wissel deze metabox.
Ria Sarelse-Roos uit Ugchelen heeft geschreven op juli 15, 2016:
Wat een leerzame en gezellige natuurexcursie!! Een aanrader als men meer van de natuur wil weten. Waarom de zwijnen alles om woelen, edelherten hun bronstijd doorkomen, wat is zo'n beest druk! Reeën op zoek gaan naar een mannetje, allemaal nu duidelijk door deze zeer leerzame maar vooral ook gezellige natuurexcursie gepresenteerd door Natuurgids en gespecialiseerd in grofwild Emmy van Willigen.
Verse wildsporen gezien, vers omgewoelde grond door de zwijnen. Op welke plaatsen spechten vooral op bepaalde bomen hun werk doen....enz. enz. Zou zeggen, meld je aan en loop ook eens mee op een donderdag in Juli en Augustus op Het Leesten te Ugchelen.
Dit alles ook mede mogelijk gemaakt door De Ugchelse Berg Het Leesten. De avond werd gezellig met een drankje en hapje afgesloten, TOP!!
... Wissel deze metabox.
Marjolein heeft geschreven op juni 28, 2016:
Een aanrader voor iedereen, wandelen met Emmy als gids!

Wij hebben door de Leuvenumse bossen een prachtige wandeling gemaakt waar Emmy leuke, mooie en interessante verhalen bij vertelt. Over de badkuipen van de zwijnen, ijsvogeltjes, Napoleon & Josephine ect. Voor ieder wat wils. Fantastische verhalen die je met andere ogen naar de natuur doet kijken. Daarnaast heeft ze oog en een praatje voor iedereen.

Deze wandeling gecombineerd met een lunch bij de Zwarte boer was voor ons een top dag!
... Wissel deze metabox.
Hans Roefs uit Nagele heeft geschreven op april 30, 2016:
Op uitnodiging van mijn zwager vandaag 'vml. Koninginnedag' een korte wandeling gemaakt door het Sprielderbos nabij Ermelo onder de enthousiaste leiding van Emmy van Willigen. De groep van zo'n 20 familieleden had geluk dat het wat modderig was waardoor de grofwildsporen die Emmy aanwees goed te zien waren. Heel aardig vond ik de zoel, de plasts waar wilde zwijnen hun huid toiletteren door in het water te rollen en dan hun huid aan bomen schuren. De zwijnen zelf zagen we niet, maar wel de modderplekken aan de bomen. Ook de tonderzwam in tondeldoos was een 'eye-opener' voor mij. Telkens had Emmy een leuk kennisfeit over het bos bij de hand. Of een mooi verhaal bijv. over reebok Napoleon en reegeit Josephine, bekende reeen in het Sprielderbos; wie ze ook wil leren kennen moet beslist een keer met Emmy gaan wandelen.
Familileden hebben altijd veel met elkaar te bespreken waardoor de beschikbare wandeltijd wat vertraging opliep. Emmy moest dan ook af en toe wat 'doorloop'-suggesties de groep ingooien. Dat lukte goed
Aan het einde deelde Emmy visitekaartjes uit. Daardoor kwam ik er achter dat zij een nicht is van Durk van Willigen -een authoriteit op gebied van Loran-navigatie - die ik nog uit mijn TU Delft kende. Kortom een geslaagde wandeling!
... Wissel deze metabox.