Schrijf een nieuwe recensie voor het Gastenboek en deel jouw ervaring!

 
 
 
 
 
 
 
 
Stuur een recensie in en deel jouw unieke ervaring!
Monica de Leeuw uit Putten heeft geschreven op april 12, 2016:
Ik zocht al een tijdje naar een leuke verassing voor mijn engel-vriendinnen die mij gedurende twee jaar fysiek zware strijd, welke ik en wij hebben gewonnen, al die tijd terzijde hebben gestaan.
Een lunch bij het Roode Koper was al in mijn gedachte, maar wat zou ik daar nog meer mee kunnen doen was mijn vraag.
Door "toeval" ontmoette ik Emmy in Otterloo. Wij kwamen in een leuk gesprek, dat achteraf dus heel vanzelfsprekend is met Emmy. Twee dagen later kwam ik haar binnen een uur twee maal tegen op haar leuke paardje. Of ik al op haar website had gekeken. Nog niet, maar zeker van plan antwoordde ik. Zodoende ging ik de week daarna op haar website kijken.
En zo kreeg ik mijn antwoord op wat ik nog meer kon doen voor en met mijn vriendinnen.
Het werd s ochtends om 10.30 verzamelen bij het Roode Koper om eerst aan de koffie/ thee met warm appelgebak ( warm op advies van Emmy) te gaan.
De zon kwam direct door, hoewel de voorspelling regen zou zijn.
Daarna de " wildwandeling" a la Emmy. Dat werd een bijzondere ervaring. Niet alleen dat wij nu weten hoe het met Napoleon en Josephine zit, maar ook hoe wij naar de sporen in het bos kunnen kijken.
Vreemden waren wij zeker niet in die bossen, maar op dat moment voelden wij ons wel een beetje zo. Wat valt er nog veel meer te zien, te weten en te beleven.
Door het goede gevoel voor humor van Emmy, haar gevatheid, sprankeling en levenslust, en gedegen kennis van boszaken,was het een genot om naar haar te luisteren .Hierdoor blijft theorie ook best goed hangen.

Dat wij zeker twee uur op pad zijn geweest hebben wij nauwelijks door gehad. Hoewel, onze magen wisten dat er meer op het menu van die dag stond. Wij hebben ons culinair laten verwennen door de keuken van het Roode Koper en bleven doorgaan in verhalen en ervaringen delen met elkaar.

Wanneer beleef je tegenwoordig nog zo n leuke dag met vriendinnen, was een van de opmerkingen.

Dank je Emmy, ook namens de anderen voor een onvergetelijke dag met elkaar.
Wij gaan elkaar vast weer zien, want er is nog veel meer wild in het bos waar ik over wil horen vertellen door jou.

Hartelijke groet natuurlijk
Monica
... Wissel deze metabox.
Miranda heeft geschreven op april 10, 2016:
Wat een geweldige wandeling hebben wij gisteren gemaakt met Emmy. Eerst hadden wij heerlijk gegeten in Boshuis Drie daarna de wandeling met Emmy. Wat een enthousiaste en kundige gids is Emmy, ze heeft echt passie voor de natuur.
Emmy hartelijk bedankt voor de onvergetelijke middag met jou als ideale gids.
... Wissel deze metabox.
margriet uit Amsterdam heeft geschreven op februari 22, 2016:
Ondanks de wind, af en toe een druppel, de wijntjes van de avond ervoor en de korte nacht was het een verademing om met jou de natuur op te snuiven. Jouw enthousiasme, maar zeker ook expertise over alles wat bloeit en groeit was fantastisch. Ik zou je zo nog een keer mee op pad vragen. Dank namens ons allemaal.
... Wissel deze metabox.
Gerard van Eijden uit Putten heeft geschreven op februari 21, 2016:
Gisteren kregen we een verrassend toefje slagroom voorgeschoteld als afsluiting van een heerlijk diner en prima overnachting met mijn zusjes en zwagers bij "De Zwarte Boer" in Leuvenum.
Dit verrassende toefje werd vormgegeven door Emmy die met een aanstekelijk enthousiasme ons rondleidde langs Veluwse beken, korstmossen, hertenerotiek, een overstekende overloper, beukenbomen, zwijnenpoelen en territoriumaanduidingen.
Emmy nam ons mee in haar boeiende beschrijving van hetgeen we zouden moeten zien, waardoor we hierna nooit meer zo maar door een bos kunnen lopen.
Ook ging Emmy discussies over natuurbeheer, vossen, teveel mest uitrijdende veehouders en niet uit hun bed komende dierenartsen niet uit de weg.
Kortom we hadden een zeer genoeglijke, gezellige, inspirerende en leerzame middag. En dat niet alleen door de aanwezigheid van mijn heel leuke familie maar zeker ook door deze charmante en geboren vertelster!
... Wissel deze metabox.
Paula heeft geschreven op februari 15, 2016:
Hoe uniek is het om, terwijl het sneeuwt en het bos doodstil is, op zoek te gaan naar sporen. We beleefden het gisteren tijdens een bijzondere wandeling met jou, Emmy, en mijn familie. In je boshut warmden we daarna weer op met een drankje en jouw heerlijke soep. We gingen met volle buik en een hoofd vol mooie verhalen naar huis. Een onvergetelijke ervaring.
... Wissel deze metabox.