Schrijf een nieuwe recensie voor het Gastenboek en deel jouw ervaring!

 
 
 
 
 
 
 
 
Stuur een recensie in en deel jouw unieke ervaring!
Paula heeft geschreven op februari 15, 2016:
Hoe uniek is het om, terwijl het sneeuwt en het bos doodstil is, op zoek te gaan naar sporen. We beleefden het gisteren tijdens een bijzondere wandeling met jou, Emmy, en mijn familie. In je boshut warmden we daarna weer op met een drankje en jouw heerlijke soep. We gingen met volle buik en een hoofd vol mooie verhalen naar huis. Een onvergetelijke ervaring.
... Wissel deze metabox.
Ben Noorman uit Hengelo heeft geschreven op februari 8, 2016:
Beste Emmy,
Wat hebben mijn collega's en ik genoten van de fantastische wandeling op de Veluwe en de culinaire hoogstandjes in de boshut. Je kennis van de natuur, gastvrijheid en gezelligheid zijn van grote klasse. Een aanbeveling waard.
... Wissel deze metabox.
Helma uit Apeldoorn heeft geschreven op januari 31, 2016:
Wat een fantastische wandeling hebben wij gemaakt. Je hebt ons mooie verhalen verteld over de Veluwe en het wild wat er leeft. Een gezellige en leerzame middag waar voor dank Emmy!
... Wissel deze metabox.
J en H Marsman uit Woerden heeft geschreven op december 3, 2015:
Lieve Emmy,
Wij hebben enorm genoten van de mooie wandeling op de Veluwe.Het begon met een heerlijk kopje koffie met gebak in die werkelijk prachtige knusse boshut van jou en daarna dus de wandeling waarbij jij op een hele leuke spontane manier ons allerlei Wetenswaardigheden over de natuur en het wild op de Veluwe vertelde. Kortom erg genoten en komen zeker terug met onze vrienden!Hartelijke groeten.
... Wissel deze metabox.
Margreet uit Lelystad heeft geschreven op november 29, 2015:
Gisteren een mooie wandeling bij Leuvenum gemaakt onder begeleiding van Emmy. Veel informatie over de natuur en de dieren. Voortaan lopen we niet meer zomaar door het bos ,maar gaan op zoek naar sporen .
... Wissel deze metabox.